Tuotteet

Tuotevalikoimiimme kuuluu runsaasti tuotteita kilpailukykyiseen hintaan, aina kengänpohjallisista puutarhatraktoreihin ja ruohonleikkureihin sekä mönkijöihin. Myös kodinkoneet ja kodinelelektroniikka ovat vahvasti edustettuina. Palveluihimme kuuluu palveleva pienkonekorjaamo sekä autonpesu ja autonhoitopalvelut.

Puutarha- ja metsänhoito

Metsä- ja puutarhanhoitoon liittyen edustettuina ovat; Stihl, Husqvarna, Stiga ja Alpina tuotemerkit, meiltä myös koneiden varaosat ja huolto. Otamme myös vaihdossa käytettyjä koneita, kysy tarjous.

Trapper mönkijät

Meidän kauttamme suositut Trapper mönkijät 6 vuoden takuulla sekä varaosat ja huolto.

Autonhoito

Tuotevalikoimastamme löytyy myös autonhoitopalveluiden lisäksi suosituimmat ammattilaistason autonhoitotuotteet tunnetuilta valmistajilta kuten Fure, Collinite, Autobrite sekä Microfiber Madness. Meiltä myös laadukkaat Kränzle ja Stihl painepesurit ja niihin sopivat Foam lance vaahdottimet.

Kodinkoneet- ja elektroniikka

Kodinkoneisiin ja kodinelektroniikkaan liittyen edustettuina ovat muunmuassa; Electrolux, Helkama, Whirlpool, Gram, Bosch, Siemens, Volta, Aeg,, Braun, Moccamaster, Luxor, Finnsat, Trevi sekä Wilfa . Meiltä myös koneiden kuljetuspavelut!

Polkupyörät

Valikoimistamme löytyy Helkama, Merida ja Insera sekä Tunturi polkupyörät sekä varaosat ja huolto.

Jalkineet

Jalkinemerkeistä edustettuina ovat suomessa valmistetut Sievi jalkineet sekä aidot ruotsissa valmistetut Polyver saappaat.