Autonhoitopalvelut

Tarjoamme auton omistajille mahdollisuuden pesettää, kunnostuttaa ja suojata autojensa maalipinnat. Meiltä myös autojen sisäpesut ja tuulilasien pinnoitukset. Palvelut räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan aina käsinpesusta koneelliseen killoitukseen sekä kestopinnoituksiin. Meiltä myös auton pesu- ja hoitotarvikkeet painepesureista aina pesukintaisiin asti.

Kuvan autoon teimme 1-asteisen kiilloituksen sekä Nanolex Si3D kestopinnoituksen.
Bmw pinnoitettu Nanolex Si3D HD kestopinnoitteella
Kuvan auto kovavahattu.

Hinnasto

A. Ulkopesu, alkaen 35€, sisältää tehokkaan ja maalipintaystävällisen käsinpesun sekä vanteiden pesun.

B. Ulkopesu, alkaen 45€, sisältää tehokkaan ja maalipintaystävällisen käsinpesun, vanteiden pesun, oven välien huuhtelun sekä kumisten etulattiamattojen pesun. Kuivaus mikrokuitupyyhkeillä sekä puhaltimella.

C. Tehopesu+vahaus, alkaen 60€. sisältää tehokkaan ja maalipintaystävällisen käsinpesun, vanteiden pesun, oven välien huuhtelun sekä kumisten etulattiamattojen pesun ja maalipinnan vahauksen. Kuivaus mikrokuitupyyhkeillä sekä puhaltimella.

D. Tehopesu+kovavahaus, alkaen 150€. sisältää tehokkaan ja maalipintaystävällisen käsinpesun, pien- sekä raudanpoiston, vanteiden pesun, oven välien huuhtelun sekä kumisten etulattiamattojen pesun ja maalipinnan kovavahauksen. Kuivaus mikrokuitupyyhkeillä sekä puhaltimella.

Maalipinnan kestopinnoitukset alkaen 200€ (Nanolex Si3D HD, kesto jopa 2 vuotta/30000km)

Maalipintojen koneelliset kiilloitukset, niin yksiasteisina kuin moniasteisina, riippuen asiakkaan toiveista ja kiilloitettavan pinnan kunnosta, alkaen 150€

Tuulilasin pinnoitus, alkaen 65€ (Nanolex Ultra Glass, kesto jopa 18kk/30000km)

Autokohtaisesti räätälöidyt sisäpesut, alkaen 80€

Auton sisäpesu+istuimien märkäpesu, alkaen 150€

Auton sisäpesu+nahkaistuimien puhdistus sekä hoitoaine, alkaen 150€